Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Încăierare între localnici la Bârsești



    Patru persoane, din comuna Bârsești, au ajuns la postul de poliție din localitate, vineri seara, pentru a da declarații, ele fiind implicate într-un scandal. Băuți fiind, cei patru s-au luat la ceartă și mai apoi la bătaie. Ei au fost despărțiți cu greu de oamenii legii care au ajuns la locul altercației.
După ce au calmat spiritele, polițiștii au întocmit un dosar penal. Ei continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire și alte violențe. „La data de 15 august a.c., ora 18.15, polițiștii din Bârsești au fost sesizați despre faptul că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, între B. Valentin, de 35 ani, și B. Fănel, de 29 ani, pe de o parte, și V. Ion, de 43 ani, și S. Bogdan George, de 26 ani, pe de altă parte, a izbucnit un scandal, cei patru lovindu-se reciproc. Conflictul a fost aplanat de polițiști, persoanele fiind conduse la sediul postului de poliție în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire și alte violențe”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    În seara aceleiași zile, spiritele s-au încins și la Nereju, unde doi localnici s-au bătut, iar unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu un obiect dur în zona capului. Și în acest caz a fost întocmit dosar penal de cercetare, iar polițiștii fac în continuare verificări pentru a stabili cu exactitate de la ce s-au luat la bătaie cei doi bărbați.
    „La data de 15 august a.c., ora 17.00, polițiștii din Nereju au fost sesizați despre faptul că N. Mirel, de 28 ani, din localitate, a fost lovit cu un obiect dur în zona capului de T. Nicușor, de 40 ani, din localitate. Conflictul a fost spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a adăugat inspectorul principal Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?