Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Surăienii, invitaţi în week-end la Zilele comunei


Autoritățile din comuna Suraia vor organiza în perioada 16-17 august cea de a doua ediție a Zilelor comunei. Manifestarea va avea loc pe stadionul din centrul comunei iar la eveniment sunt așteptați să participe toți locuitorii comunei, dar și cei ai localităților învecinate. Printre surprizele pregătite de organizatori se află un program artistic susținut de artiști de top din care îi amintim pe Ionuț și Doinița Dolănescu, Nemuritorii, Naguale și trupa Hara. Pe parcursul celor două zile vor fi organizate mai multe concursuri și întreceri sportive. Este vorba de organizarea unui concurs gastronomic în cadrul căruia vor fi premiate cele mai bune prăjituri. Anul acesta va fi desemnată și cea mai frumoasă surăiancă, în acest sens fiind organizat un concurs de profil.
    Cu ocazia Zilei comunei, autoritățile locale va fi inaugurat un muzeu al satului în aer liber în care își vor expune produsele meșteșugarii din zonă. Primarul comunei Suraia, Vasile Grosu, a declarat că organizarea acestor manifestări are rolul de a-i aduna la un loc pe toți locuitorii comunei. „Vor fi două zile în care sperăm ca toată lumea să se simtă bine, cu atât mai mult cu cât programul este diversificat. Vom avea nu numai artiști renumiți, ci și multe concursuri destinate tuturor categoriilor de vârstă, discotecă, dar și un foc de artificii. Este o petrecere binemeritată pentru surăieni, care sunt oameni harnici ce trudesc zi de zi. Îi aștept pe toți cu mare drag să ne bucurăm împreună de zilele comunei Suraia”, a afirmat primarul comunei Suraia, Vasile Grosu.
    Manifestările vor debuta sâmbătă, la ora 9.00 cu Crosul surăienilor. De la ora 11.00 va fi organizat un campionat de fotbal. La ora 17.00 va avea loc concursul Miss Suraia, iar de la ora 18.30 vor urca pe scenă Nemuritorii, Oana Bratu, Naguale. Începând cu ora 21.00 va fi organizată o discotecă în aer liber.
    Duminică, manifestările vor începe cu premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, iar de la ora 16.30 pe scenă vor urca Anamaria Botezatu și Ionuț Dolănescu. După ora 18.00 va avea loc extragerea câștigătorilor la Tombola Surăienilor în două etape. Pe scena amplasată pe stadionul din localitate vor mai urca Laura, Tazz Man și Hara. Manifestările se vor încheia cu un foc de artificii.
   

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?