Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Polițist amenințat cu TOPORUL și CUȚITUL


Un polițist din Panciu, chemat să aplaneze un scandal, a fost amenințat cu toporul și cuțitul de reclamant și concubina sa. S-a întâmplat marți noapte, în jurul orei 23.00, când o persoană a sunat la 112 și a anunțat că Sorin C. a fost lovit de vecinul său în zona piciorului. După primirea apelului, spre locul indicat au plecat agent șef principal Neculai Alban și sergent major Mihai Alexa, din cadrul IJJ Vrancea. Patrula mixtă s-a deplasat la locuința lui Sorin C., de 42 de ani, din Vidra, care locuiește fără forme legale la concubina sa Ana Maria H., de 21 de ani.
Când au ajuns la locuința lui Sorin C., oamenii legii au găsit la fața locului un echipaj al ambulanței, care trebuia să preia victima și să o ducă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițistul i-a cerut victimei să meargă cu ambulanța la spital. În acel moment, bărbatul a devenit violent, a scos un cuțit și a început să-l amenințe pe omul legii. Ulterior, Sorin C. a ieșit în stradă și a continuat să amenințe patrula mixtă formată din polițist și jandarm. Bărbatul a fost imobilizat cu intenția de a fi urcat în ambulanță, dar în acel moment în ajutorul lui a sărit concubina sa, care a rupt un epolet de pe cămașa polițistului, după care a plecat în curtea casei. A revenit în scurt timp, dar nu cu mâna goală, ci cu un topor, cu care a vrut să-l lovească pe polițist. Acesta a reușit să se ferească și să o imobilizeze pe femeie.
    Polițiștii spun că în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar cei doi sunt cercetați pentru ultraj. „La data de 12 august a.c., ora 23.15, polițiștii din Panciu au fost sesizați despre faptul că la o familie din localitate este un scandal, fiind solicitată și o ambulanță. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și l-au găsit pe C. Sorin, de 42 ani, din Vidra, care locuiește fără forme legale la concubina sa H. Ana-Maria, care a relatat faptul că ar fi fost lovit de vecinul său în zona piciorului. Polițiștii i-au solicitat acestuia să însoțească echipajul de ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale, însă acesta a devenit violent, amenințând cu un cuțit lucrătorii, iar ulterior a ieșit în stradă și a continuat să-i amenințe. Având în vedere atitudinea acestuia și modul violent de comportare, bărbatul a fost imobilizat pentru a fi condus la camera de gardă a Spitalului Panciu pentru a i se acorda îngrijiri medicale. În momentul imobilizării, a intervenit concubina acestuia, H. Ana-Maria, de 21 ani, care a rupt un epolet de la cămașa polițistului, după care a mers în curtea locuinței și a revenit cu un topor, cu intenția de a-l lovi pe polițist, însă acesta s-a ferit, a imobilizat-o și i-a luat toporul. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al poliției vrâncene.
    Împotriva celor doi nu a fost luată nicio măsură preventivă, ei fiind cercetați în stare de libertate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?