Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Sute de șoferi, amendați de polițiști


O acțiune a polițiștilor de la Rutier, desfășurată la finele săptămânii trecute, s-a încheiat cu sute de amenzi aplicate participanților la trafic, permise reținute și chiar dosare penale. Principalii vizați de acțiunea desfășurată de oamenii legii în zilele de vineri, sâmbătă și duminică au fost șoferii care nu respectă limita legală de viteză. Numărul celor care au uitat să ridice piciorul de pe accelerație a fost extrem de mare, pentru depășirea limitei legale de viteză fiind aplicate 296 de amenzi contravenționale. Patru dintre conducătorii auto sancționați pentru că au depășit viteza au rămas și fără permise de conducere pentru următoarele 90 de zile, întrucât au depășit limita cu peste 50 kilometri la oră. În total, la nivelul județului Vrancea au fost aplicate 682 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 75 mii lei.
    Polițiștii au găsit în trafic și 8 șoferi băuți, cărora le-au reținut permisele de conducere. Alte două permise au fost reținute pentru neacordare de prioritate de trecere vehiculelor, unu pentru depășire neregulamentară, unu pentru nerespectarea culorii semaforului și unu pentru neprezentare la poliție în termen în cazul unui accident. Oamenii legii au mai reținut și 9 certificate de înmatriculare și au întocmit în total 14 dosare penale.
    Oamenii legii spun că acțiunile vor continua, mai ales că în această perioadă traficul este mai aglomerat decât de obicei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?