Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Se caută șefi pentru trei posturi de poliție


Trei funcții de șef de post au fost scoase la concurs. Persoanele interesate și-au depus deja dosarele, urmând ca mâine să susțină interviul structurat pe subiecte profesionale. Pentru fiecare post de poliție, respectiv Dumbrăveni, Tîmboiești și Tănăsoaia, s-a înscris la concurs câte un singur polițist. Astfel, pentru funcția de șef al postului de poliție din comuna Dumbrăvenni s-a înscris la concurs agent principal Cătălin Vatră, pentru cea de șef al postului de poliție Tîmboiești va susține interviul agent principal Sandu Mihăilă, iar pentru ocuparea funcției de șef al postului de poliție Tănăsoaia concurează agent principal Laurențiu Manole, care acum își desfășoară activitatea la Postul de Poliție Èšifești. 
    La Dumbrăveni, funcția a rămas vacantă după ce fostul șef s-a pensionat. La Tâmboiești fostul șef de post s-a mutat la Gura Caliței, iar cel de la Tănăsoaia a renunțat la funcție și s-a transferat la Secția de Poliție Rurală Adjud.
    Aprecierea rezultatelor se va face cu note de la 1 la 10. Întrucât pentru fiecare funcție s-a înscris câte un singur polițist, condiția este aceea de a fi notat cu minim 7 pentru a putea fi declarat admis.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?