Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Doi minori au sustras produse cosmetice, o femeie a furat un mobil


Mai multe persoane sunt cercetate de polițiștii vrânceni pentru săvârșirea de infracțiuni de furt și furt calificat. Printre acestea se numără și o femeie din comuna Vulturu, care ar fi furat telefonul mobil al unei consătence. „La data de 02 aprilie 2014, ora 09.00, polițiștii Postului de Poliție Vulturu au identificat-o pe F. Maria, de 49 ani, din localitate, care a sustras din locuința consătencei sale, S. Silvia, de 65 ani, un telefon mobil marca LG. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    În timp ce femeia din Vulturu este cercetată pentru furtul unui telefon, doi adolescenți, unul din Focșani, iar celălalt din comuna Paltin, ar fi sustras produse cosmetice de pe rafturile unui magazin din Focșani. Ei au fost observați în timp ce „doseau” produsele, motiv pentru care a fost sesizată poliția. Asupra lor s-ar fi găsit produse cosmetice în valoare de aproape 60 lei. „La data de 02 aprilie 2014, ora 17.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani i-au identificat pe F. Vasile-Oprișan, de 17 ani, din localitate, și R. Neluțu, de 15 ani, din comuna Paltin, care au sustras din cadrul unei societăți comerciale, produse cosmetice în valoare de 59,98 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infractiunii de furt”, se mai arată în informarea poliției vrâncene.
    O altă persoană care a intrat în atenția oamenilor legii este Marian D., de 26 de ani, din Odobești. Tânărul este cercetat pentru furt calificat, după ce a spart mai multe case. „La data de 02 aprilie 2014, ora 17.50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Odobești l-au identificat pe D. Marian, de 26 ani, din localitate, autorul mai multor furturi din locuințe comise pe raza orașului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de furt calificat”, se mai arată în informarea IPJ.
    Tot polițiștii din Odobești și tot miercuri, au identificat un tânăr care este deja condamnat la închisoare, pentru furt. El are de executat o pedeapsă de trei ani, fiind condamnat de magistrații Judecătoriei Focșani. Tânărul de 21 de ani a fost dus direct la Penitenciarul Focșani, pentru a-și ispăși pedeapsa. „La data de 02 aprilie 2014, ora 10.00 polițiștii din cadrul Poliției orașului  Odobești l-au identificat pe L. Marian-Andrei, de 21 ani, din localitate, condamnat de Judecătoria Focșani la 3 ani închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe. Autorul a fost depus la Penitenciarul Focșani”, au mai scris polițiștii în informarea trimisă presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?