Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Școală de vară la Viișoara, comuna Păunești


Școala din Viișoara, comuna Păunești, găzduiește pe parcursul lunii august cursuri pentru elevii din localitate în cadrul Școlii de Vară. Activitatea este de fapt un proiect al Asociației Păunești – Prezent și Viitor, derulat în colaborare cu Școala Gimnazială Păunești, fiind destinată copiilor care învață în localitate sau care merg în vacanță acolo.
Astfel, cei 25 de elevi ce frecventează Școala de Vară de la Viișoara participă, în fiecare zi de marți și vineri, începând cu ora 15.00, la cursuri de anatomie, susținute de un student la Facultatea de Farmacie din Iași, cursuri de matematică, denumite generic „Matematica distractivă”, dar și la cursuri de canto, dansuri populare, origami sau cusături populare. Aceste cursuri au fost programate după aptitudini, interes și curiozitate. „La inițiativa Asociației Păunești – Prezent și Viitor, în colaborare cu Åžcoala Gimnazială Păunești, în luna august se desfășoară un program experimental, anume inițierea unor cursuri cât mai atractive pentru copiii din Păunești. Activitățile propuse, pe parcursul lunii august, au loc la Åžcoala Viișoara după-amiaza, marți și vineri”, a precizat Liviu Roman, profesor de istorie la Școala din Păunești, coordonatorul acestui proiect.
Cursurile sunt susținute de Andrei Popa – student UMF Iași, Facultatea de Farmacie, Maria Groza – profesor pensionar, Liviu Roman – profesor Școala Păunești, Monica Mania – învățător Școala Păunești, Cristina Roman – medic de  familie în comuna Ruginești și Andrei Popa – elev în clasa a XI-a la un liceu din Bacău. Participarea este gratuită, iar materialele necesare desfășurării activităților au fost oferite de Asociația Păunești – Prezent și Viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?