Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ! Paznic găsit CU GÂTUL TĂIAT într-un şanţ


Crimă odioasă la Corbița. Paznicul comunei, care ar avea aproximativ 40 de ani, a fost găsit sȃmbătă dimineață, decedat într-un șanț de la marginea satului. Omul avea gȃtul tăiat, după cum ne-au spus sursele noastre. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost observat de o femeie care mergea cu vaca la păscut. „Am fost anunțat în dimineața aceasta că paznicul este decedat într-un sanț de la marginea satului. A fost văzut de o femeie care mergea să priponească vaca și tot atunci trecea pe acolo și mașina cu pȃine. Persoana decedată are în jur de 40 de ani și era angajată la Primărie. Avea gȃtul tăiat. Sunt anchetatorii la fața locului și se pare că au și un cerc de suspecți”, ne-a spus Emil Tacu, primarul comunei Corbița.
Potrivit unor surse, principalii suspecți ar fi doi tineri, unul dintre ei minor, care ar lucra la o stȃnă din zonă și care vineri ar fi băut la un bar din localitate, iar seara ar fi avut un conflict cu paznicul după ce acesta le-ar fi atras atenția că fac gălăgie. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și un procuror sunt la fața locului și fac toate verificările necesare pentru a afla cine l-a ucis pe bărbat, dar și care a fost motivul.

UPDATE

Autorii crimei de la Corbița ar fi doi adolescenți de 16 ani, din Tănăsoaia. Potrivit informațiilor primite de la primarul Emil Tacu, cei doi sunt gemeni. Ei lucrau la o stȃnă din Podul Turcului, județul Bacău, iar vineri luaseră banii, au mers la Adjud și și-au cumpărat biciclete, după care au venit la Corbița, întrucȃt mama lor trăiește în concubinaj cu un bărbat de aici.
    „Au fost identificați autorii. Sunt gemeni și sunt din Tănăsoaia. Au recunoscut fapta. Se pare că făceau scandal, paznicul le-a atras atenția, iar ei l-au lovit cu o bȃtă în cap și cu pumnii. Apoi l-au înjunghiat. Nu s-a mai întȃmplat așa ceva la noi. I-au tăiat gȃtul ca la miel”, ne-a spus primarul Emil Tacu.
    Cei doi urmează să fie aduși la sediul Parchetului pentru audieri și cel mai probabil vor fi reținuți.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?