Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Şedinţă la Consiliul Local Focşani


Consiliului Local al Municipiului Focșani se reunește astăzi, în ședință ordinară, începând cu ora 16.00, având pe ordinea de zi 21 de proiecte de hotărâre. Consilierilor le vor fi aduse în atenție și mai multe rapoarte și informări. De asemenea, vor avea loc discuții și declarații politice.
 Printre proiectele care vor fi dezbătute se numără și cel privind aprobarea modificării și completării art.1 și 3 și anexelor nr.1 și 3 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Focșani nr.194/26.06.2014 privind aprobarea alocării, din bugetul local al Municipiului Focșani pe anul 2014, a sumei de 65,60 mii lei pentru premierea elevilor și sportivilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Municipiul Focșani care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele și concursurile școlare pe discipline – faza națională, precum și la campionatele sportive internaționale și naționale, organizate în perioada iunie 2013-iunie 2014. Un alt proiect vizează aprobarea alocării sumei de 1.840 lei din bugetul local al Municipiului Focșani pe anul 2014, pentru premierea copiilor participanți la competiția de îndemânare role, skateboard și ciclism pentru copii denumită „Bicicleală înainte de școală” ce va avea loc în data de 6 septembrie 2014.
 Două proiecte se referă la aprobarea subtraversării unor terenuri de către SC PRECOENERGY EXPERT SRL București în vederea realizării unui racord la rețeaua electrică de distribuție a unei centrale fotovoltaice. Consilierii se vor pronunța și asupra indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Contorizare scări de bloc aferente Punctului Termic nr.30″ municipiul Focșani și indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ” Amplasare sistem video în intersecția B-dul Unirii cu strada 1 Decembrie 1918 ” municipiul Focșani.
 Un alt proiect vizează aprobarea listei nominale cu persoanele cărora li se repartizează locuințe pentru tineri destinate închirierii, conform Normelor metodologice de punere în aplicare a prevederilor Legii nr.152/1998 republicată și modificată și a Hotărârii Consiliului Local nr.119/24.04.2014 privind aprobarea listei de priorități.
 Consilierii locali vor lua în discuție oferta de concordat preventiv a SC ENET SA, dar și adresa referitoare la includerea SC ENET SA pe lista operatorilor economici care realizează stingerea obligațiilor fiscale prin conversie conform O.U.G. nr.25/2014.

Articolul precedent
Articolul următor

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?