Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO:Drumul de pământ de la Bordeşti spre punctul Linţi a fost refăcut


Drumul de pământ de interes comunal din comuna Bordești spre punctul  Linți a fost refăcut. Primarul comunei, Gheorghe Tătaru, a precizat că drumul cu pricina s-a deteriorat în primăvara acestui an, din cauza ploilor torențiale și a alunecărilor de teren. Drumul respectiv face legătura cu islazul comunei, până în fostul sat Linți, care nu mai este șlocuit de aproximativ 100 de ani, Acolo, în fostul sat, oamenii din Bordești au terenuri agricole, pe care trebuie să le lucreze.
 
Tot pe acest drum, mai apăruse o problemă, în punctul pârâul Nucului, unde tuburile de ciment folosite drept pod de trecere au fost dislocate de la locul lor, fiind aproape astupate cu pământ. „Drumul s-a stricat foarte mult din cauza ploilor și a alunecărilor de tern din lunile de primăvară a cestui an. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu consilierii locali, cu care fac o echipă foarte bună, dar și cu viceprimarul Adrian Gavrilă, am hotărât ca din fondurile primăriei să trecem la refacerea drumului și a podului către Linți. (luni n.r.) Am adus un buldoexcavator și am refăcut drumul. Mai rămâne să ne ocupăm de podul de la pârâul Nucului”, a spus Gheorghe Tătaru, primarul comunei Bordești. 
Edilul a declarat că drumul spre Linți nu va rămâne așa, deoarece autoritățile locale din Bordești au un proiect prin care să refacă tot drumul, să îl balasteze, dar și să construiască un pod care să reziste la toate intemperiile vremii. 
Majoritatea cetățenilor din comuna Bordești au proprietăți în zona respectivă, care sunt în cea mai mare parte livezi și fânețe. „Vreau să implementăm un proiect pentru accesarea fondurilor europene pentru realizarea drumului și podului la care am făcut vorbire. Acest drum este singura cale de acces către proprietățile de acolo și de aici și importanța acestei căi de acces”, a mai spus edilul.

   

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?