Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tânărul de 18 ani care făcea tranzacții cu hașiș și cannabis a fost arestat


Laurențiu M., tânărul de 18 ani, din Dumitrești, reținut luni de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vrancea, a ajuns ieri în fața magistraților Tribunalului Vrancea, el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile a inculpatului M. Laurențiu. Cu drept de contestație, în termen de 48 ore de la pronunțare”, se arată în soluția instanței.   
 Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul principal Bogdan Toader, tânărul este bănuit că a intermediat mai multe tranzacții cu cannabis și hașiș în perioada mai-iunie a.c. „Urmare a continuării cercetărilor privind pe D. Adrian, de 30 de ani, din comuna Dumbrăveni, O. Velat, de 20 de ani, din municipiul Focșani, și I. Ionel, de 36 de ani, din municipiul Focșani, toți arestați preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri, polițiștii SCCOA Vrancea au mai stabilit faptul că din această grupare mai făcea parte și M. Laurențiu, de 18 ani, din comuna Dumitrești. Acesta a intermediat mai multe tranzacții cu cannabis și hașiș în perioada mai – iunie a.c.  Tânărul a fost reținut și prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, ne-a declarat inspectorul principal Toader.  
 Ceilalți trei bărbați cercetați în dosar au fost arestați preventiv la finele lunii trecute. Anchetatorii au precizat că ei au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să comercializeze droguri de risc. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?