Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

FCST B Focşani, a doua la Cupa Vrancei


Echipa a doua a FCST Focșani este performera ediției din acest an a Cupei Vrancea la minifotbal, competiție care s-a desfășurat în week-end la Baza Sportivă Energosport (din Focșani (pasarela Odobești) și la care au participat echipe formate din jucători cu deficiențe de auz și vorbire. Lotul echipei câștigătoare a fost alcătuit din următorii jucători: Tițoiu Laurențiu,  Geană Marius, Emanuel Ionescu, Vișan Felix, Humă Cosmin, Stefanov Sergiu, Ionuț Diaconu și Cosmin Diaconu. 
Formația FCST B Focșani s-a clasat pe locul doi, după ce a pierdut în ultimul act al competiției în fața echipei din Craiova. Cealaltă echipă focșăneană, FCST A a fost eliminată încă din faza grupei. Lotul echipei FCST A Focșani: Claudiu Stancea, Cucu Dragoș, Robert Dobre, Cornel Moise, Mocanu Claudiu Cătalin, Andone Robert. 
Rezultatele echipelor vrâncene: Grupa A: FCST A Focșani 2-1 cu Bacău, 0-1 cu Craiova, 1-3 cu Buzău A, 1-4 cu Botoșani, 3-4 cu București; grupa B: FCST B Focșani: 1-1 cu Buzău B, 3-0 cu Harghita, 2-1 cu Suceava, 6-1 cu Iași. În semifinale, 2-1 (1-1, după executarea loviturilor de departajare) cu Buzău A și 1-4 în finală cu Craiova. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?