Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Spitalul Panciu angajează director medical și director economic


Spitalul Orășenesc din Panciu angajează director medical și director financiar-contabil. Asta după ce mandatele celor care ocupă în prezent aceste funcții, respectiv medicul Valentina Popa – director medical și economist Iulia Trifănescu – director financiar contabil, expiră. Cele două persoane au ocupat funcțiile în urmă cu trei ani.
Persoanele interesate pot depune dosarele de înscriere până pe 5 august, la sediul Spitalului din Panciu. Potrivit publicației de concurs, pentru postul de director medical, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil medicină; să fie confirmați ca medic specialist sau primar și să nu aibă vârstă de pensionare, conform legii. Pentru postul de director financiar-contabil, trebuie îndeplinite următoarele condiții: să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic și să aibă cel putin doi ani vechime în specialitatea studiilor. 
Documentele necesare dosarului de înscriere sunt următoarele: cererea de înscriere; copie după actul de identitate; copie legalizată de pe diploma de licență sau de absolvire, după caz; curriculum vitae; adeverința care atestă vechimea în gradul profesional; cazierul judiciar; copii de pe diplomele de studii și alte acte care atestă efectuarea unor specializări, cursuri, stagii, competențe/ atestate, etc.,în funcție de postul pentru care concurează; declarația pe proprie răspundere că nu este urmărit penal; adeverința din care să rezulte că este apt medical, fizic și neuropsihic. 
Examenele pentru cele două posturi vor avea loc pe 12 august, pentru cel e director medical la ora 10.00, iar pentru cel de director economic la ora 13.00. Taxa de înscriere la examen este de 200 de lei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?