Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Conducător de moped rănit grav, după ce a fost acroșat de un Citroen


Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale, în data de 15 iulie, deoarece au comis ilegalități în trafic. Mihăiță M., de 51 de ani, care conducea un Citroen, este cercetat de polițiști deoarece l-a accidentat grav pe Nicuță N., de 58 de ani, care se deplasa pe un moped. Șoferul autoturismului a intrat în intersecția cu sens giratoriu de pe strada 1 Decembrie cu strada Brăilei, fără a da prioritate mopedului. „La data de 15 iulie a.c., orele 17.30, pe raza municipiului Focșani, polițiștii au fost sesizați despre faptul că conducătorul auto M. Mihăiță, de 51 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Citroen C 3 a pătruns în intersecția cu sens giratoriu de pe strada 1 Decembrie 1918 cu strada Brăilei, fără a respecta semnificația indicatorului «Cedează Trecerea» și a intrat în coliziune cu un moped, condus de Negoiță Nicuță, de 58 ani, din comuna  Milcovul, județul Vrancea, acesta din urmă fiind rănit grav. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis polițiștii prin intermediul unui comunicat de presă. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență de un echipaj SMURD. 
La ora 21.30, polițiștii focșăneni l-au tras pe dreapta pe Toader M., de 60 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Dacia 1310. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv. „La data de 15 iulie a.c., ora 21.30, pe strada Maior Gheorghe Pastia din municipiul Focșani,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani l-au depistat pe M. Toader de 60 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310, iar la testarea alcooltest a rezultat 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, potrivit aceluiași document.
Alți doi conducători auto sunt cercetați deoarece au condus deși nu aveau dreptul. Unul dintre ei avea permisul suspendat, celălalt nu avea deloc. Astfel, Lucian P., de 42 de ani, a fost oprit pe strada Maior Gheorghe Pastia din municipiu. Oamenii legii au constatat că șoferul avea permisul suspendat. „La data de 15 iulie a.c., ora 15.30, pe strada Maior Gheorghe Pastia din municipiul Focșani, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani l-au depistat pe P. Lucian, de 42 ani, din municipiul Focșani în timp ce conducea autoturismul marca Toyota având dreptul de  a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată în comunicat.
Fără permis a șofat Săndel B., de 47 de ani. Când a fost oprit în trafic, el se afla pe un moped, care nici măcar nu era înregistrat. „La data de 15 iulie a.c., orele 23.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani, au identificat la intersecția străzilor Maior Gheorghe Pastia cu Brăilei, pe B. Săndel, de 47 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped marca Sanyang, neînregistrat și fără a poseda permis de conducere auto pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai transmis oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?