Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Partida YS Panciu – CSM Moineşti deschide sezonul competiţional


După o pauză de o lună de zile, sezonul competițional intern la fotbal revine în actualitate cu partidele primei etape a Cupei României, întrecere la care participă și campioana județului Vrancea, echipa Young Stars Panciu. Gruparea pănceană a câștigat întrecerea KO după ce a trecut în finală, cu 2-1, de Euromania Dumbrăveni. Astăzi, de la ora 17.30, pe Stadionul Orășenesc din Panciu, formația antrenată de Dănuț Bolocan va întâlni o echipă de liga a treia, CSM Moinești, echipă care a terminat sezonul 2013-2014 pe locul 2 în play-out. 
Pentru confruntarea de astăzi, Young Stars Panciu ar putea începe jocul cu: Burdujel – Ciornei, Parlac, Beșa, Manea – Ciobotaru, Voinea, Covaci, Bogdan Stoian – Bodoc, Costin. Gruparea „dintre vii” a reușit pe ultima sută de metri să-l înregimenteze pe atacantul Cătălin Costin, jucător care a mai evoluat la Panciu, apoi s-a transferat la o echipă din liga a VI-a din Italia. „Vrem este să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României. Obiectivul nostru este clar, acela de a obține calificarea în turul următor. Chiar dacă întâlnim o echipã dintr-un eșalon superior, trebuie să ne depășim și să facem un meci mare. Ne așteaptă o partidă dificilă, dar cu dăruire și atenție, putem câștiga”, a spus directorul sportiv al echipei păncene, Raul Cioran, cel care va sta pe banca tehnică astăzi alături de fratele său, Paul, în lipsa antrenorului principal, Dănuț Bolocan, care este învoit.
În caz de egalitate la finalul celor 90 de minute se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute, iar dacă egalitatea persistă se va trece la executarea loviturilor de departajare. Dacă va câștiga confruntarea de astăzi, formația pănceană va intra în competiție în faza a 2-a, programată pe 30 iulie, în care vor lua startul, în total, 72 de echipe (42 calificate din faza I și alte 30 reprezentînd restul echipelor participante în Liga a 3-a, sezonul 2013-2014). Pe 27 august își vor face debutul în ediția 2014-2105 a Cupei României și echipele din eșalonul secund, odată cu etapa a IV-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?