Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Medicii austrieci revin în Focșani pentru consultații de second opinion prin telemedicină


Foarte mulți pacienți din Jud. Vrancea au apelat la consultațiile medicilor Austrieci, iar în urma consultațiilor, Prof. Dr. Thomas Brodowicz a reușit să ofere pacienților un diagnostic oncologic complet exact ca-n Viena.  La consultații au venit pacienți cu o cazuistică diversificată, de la simpla prevenție pentru pacienții cu antecedente de cancer în familie, până la cazuri complexe de cancer cu recidivă și-n faze avansate ale bolii.
„Sunt încântat de faptul că mulți români sunt deschiși la telemedicină, exact ca-n Austria, și că acest sistem poate să ofere pacienților rapiditate și eficiență în diagnosticul oncologic. Pacienții vor putea evita drumurile costisitoare până în capitală, iar lupta contra cancerului va fi mult mai facilă.” ne-a declarat renumitul medic oncolog Austriac.
Consultațiile de telemedicină, implică o echipă medicală de suport impresionantă. Alături de pacient se află medicul specialist Gral Medical, care poate oferi informații rapide din dosarul medical, întocmit și tradus anterior.  Pe cealaltă parte a conexiunii, echipa din București este coordonată de medicul austriac și i se alătură un medic oncolog, care facilitează traducerea dosarului, managerul pacientului care arhivează fișa medicală și asistenta medicului oncolog din Viena. „Sistemul de telemedicină este mult mai solicitant în actul medical, deoarece trebuie să asculți, să analizezi dosarul, să scrii, să privești și să vorbești în același timp. Cu toate acestea am reușit cu succes să finalizăm cu bine sesiunea de telemedicină, iar pacienții au fost mulțumiți” ne-a declarat Prof.Dr. Thomas Brodowicz
Sistemul de telemedicină oferit de Gral Medical este utilizat în premieră pe segmentul oncologic, iar datorită succesului oferit cu ocazia inaugurării, Gral Medical va încerca să acopere o arie mult mai mare și-n alte orașe din țară, prin rețeaua proprie de clinici sau în parteneriat cu alte centre medicale.
Programările pentru luna în curs se efectuează în ordinea cererilor primite de la pacienți. Dosarul pacientului va fi întocmit, până la data consultației, sub îndrumarea unui medic specialist Gral Medical. Detalii și programări la  *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?