Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Christina Aguilera vrea să se căsătorească de Crăciun


Cântăreața americană Christina Aguilera intenționează să se căsătorească de Crăciun cu logodnicul ei, Matthew Rutler. Vedeta americană, membră în juriul emisiunii „The Voice” din Statele Unite, și Matthew Rutler așteaptă un copil care se va naște în curând. Ei intenționează să se căsătorească, într-o destinație exotică, la câteva luni după nașterea fiicei lor, informează femalefirst.co.uk. „Ei adoră Hawaii, unde s-au și logodit, însă Christina ține la intimitate și ar putea să închirieze o insulă privată”, a declarat o sursă pentru revista Life & Style. 
Cântăreața americană, care are deja un fiu, Max, în vârstă de șase ani, cu primul ei soț, Jordan Bratman, își dorește de această dată o ceremonie discretă. Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Burlesque: Vis împlinit” (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producție. Cei doi s-au logodit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților. 
Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul „Genie in a Bottle”, a câștigat patru premii Grammy, un Latin Grammy și a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicație Time în topul 100 al celor mai influenți oameni din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?