Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Au început play-offul şi play-outul la Cupa Sanorom


Cupa Sanorom la minifotbal, întrecere care se desfășoară săptămânal pe terenul sintetic din comuna Bolotești a ajuns în faza play-offului respectiv a play-outului. Duminică s-au disputat jocurile etapei a doua, rundă în care favoritele au obținut victorii scontate. Hyperclinica Dent Excel a trecut la pas, 6-3 de Foresta Broșteni, golurile victoriei fiind marcate de Marian Covaci -3, Răzvan Sava – 2 și Sergiu Sava. 
În lotul formației Hyperclinica Dent Excel se regăsesc mulți jucători care au evoluat la echipa CSM Focșani, în liga a treia, dar și jucători tineri și ambițioși. Echipa este finanțată de Mihai Nedelcu, iar obiectivul este câștigarea ediției din acest an a Cupei Sanorom. O surpriză poate fi consemnată în partida Agroaktual Putna – Agrimprod, unde Agroaktual s-a impus cu 5-2 (goluri Gheorghe Popa -2, Andrei Ciornei și Georgian Voinea respectiv Răzvan Crăciun și Florin Stanciu), în timpul partidei fiind și doi jucători eliminați, Florin Ciobotaru de la Agroaktual respectiv Ciprian Dumitriu de la Agrimprod. 
În clasamentul golgheterilor, pe primul loc se află Răzvan Sava (Hyperclinica Dent Excel) cu 42 de goluri, urmat de Gheorghe Popa (Agroaktual Putna) și Ionuț Istrate (Go Go Auto), ambii cu câte 38 de goluri fiecare. Premiile constau în cupe, medalii și sume de bani astfel: premiul I – 3000 lei, premiul II – 2000 lei și premiul III – 1000 lei. Acestea se vor acorda în cadrul festivității de premiere de la finalul competiției. Celorlalte  echipe din competiție li se vor acorda diplome de participare precum și premii de consolare.
Rezultatele etapa a doua din play-off și play-out:
Play-off:
Hyperclinica Dent Excel – Foresta Broșteni 6-3,
Agroaktual Putna – Agrimprod 5-2,
Go Go Auto – EFA Pietroasa 12-3,
Casa Panciu – Pro As Company 2-12. Partida Contliv – Teomax a fost amânată pentru data de 31 iulie.
Etapa viitoare (astăzi): Hyperclinica Dent Excel – Pro As Company, Foresta Broșteni – Agrimprod, Agroaktual Putna – EFA Pietroasa, Casa Panciu – Teomax, Contliv – Go Go Auto.
Play-out:
FC Jariștea – Selena Jariștea 4-5,
FC Broșteni – ASA Energosport 5-2,
FC Åžerbești – Super Fast 4-7,
FC Pantzer – Băncila Bolotești 6-9.
Etapa viitoare (astăzi): Băncila Bolotești – FC Jariștea, ASA Energosport – Selena Jariștea, FC Pantzer – FC Åžerbești, Super Fast – FC Broșteni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?