Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Angelina Jolie, de nerecunoscut


O înregistrare video din anii ’90 o arată în premieră pe Angelina Jolie în perioada în care era dependentă de heroină, filmată de dealerul ei de droguri în timp ce vorbea la telefon, ieșind în evidență ochii ei roșii, brațele atrofiate și zgâriate. În filmare, Angelina Jolie se plimbă dintr-o parte în alta a camerei în timp ce vorbește la telefon, cel mai probabil cu tatăl ei, scrie dailymail.co.uk.
Dealerul de droguri Franklin Meyer, condamnat deja de lege, susține că a înregistrat materialul de 16 minute cu permisiunea lui Jolie, în 1999, după ce ea îl chemase la reședința ei din Manhattan pentru o nouă doză de heroină și cocaină. Apartamentul în care se află actrița din „Maleficent” pare dezordonat și plin de pungi de gunoi și doze de suc aruncate pe podea și pe masă.
Potrivit lui Meyer, Jolie a fost clienta lui pentru mai mulți ani. „Îi vindeam heroină și cocaină. Într-o zi m-a sunat și mi-a spus să trec pe la ea. Era felul ei de a-mi spune că voia să îi aduc droguri”, a declarat el pentru The National Enquirer, publicația în care a apărut videoclipul pentru prima oară. „În perioada aceea tocmai îmi cumpărasem o cameră video și am hotărât să o iau cu mine. Când am ajuns, i-am dat drogurile și apoi mi-a dat banii”, a mai spus Meyer, adăugând că a continuat să o filmeze pe actriță în timp ce tatăl ei, starul de la Hollywood Jon Voight, a sunat-o și cei doi au început să discute despre fratele ei, James, și mama sa moartă, Marcheline Bertrand. Filmarea în sine, totuși, nu oferă niciun indiciu despre persoana de la celălalt capăt al firului.
În același interviu, Meyer susține că o vedea pe Jolie o dată sau de trei ori pe săptămână, când se afla ea în oraș, cei doi întâlnindu-se în apartamentul ei sau la hotel. De fiecare dată, Jolie cheltuia aproximativ 100 de dolari pe heroină sau cocaină. Potrivit bărbatului, Jolie lua drogurile în fața lui: „Nu părea să conteze pentru ea cine era acolo”. Odată, spune el, luase cocaină înaintea unui interviu la televiziune în care a promovat filmul „Girl, Interrupted” (1999), pentru care a primit un Oscar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?