Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

VIDEO şi GALERIE FOTO:Femeie în comă după ce a fost acroșată de un VW Jetta


O femeie de 76 de ani, din Tulnici, a fost grav accidentată ieri, pe raza localității de domiciliu. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Focșani, de unde a fost preluată de un elicopter SMURD, fiind transferată la Secția de Neurochirurgie a Spitalului „Bagdasar Arseni” din București. 
Potrivit inspectorului Ramona Iftime, din cadrul IPJ Vrancea, Paraschiva  Soare a fost accidentată duminică, în jurul orei 11.00, de un autoturism VW Jetta, care în încercarea de a evita impactul cu un SAAB a acroșat-o. „În jurul orei 11.00 (duminică-n.r.), N. Nicușor, din Tulnici, care conducea un autoturism SAAB, nu s-a asigurat corespunzător la plecarea de pe loc, a obturat vederea lui D. Daniel Mihai, care conducea un VW Jetta. Acesta a efectuat manevra de ocolire și a acroșat-o pe S. Paraschiva, din Tulnici, de 76 de ani, care a fost internată la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean din Focșani”, a precizat inspector Ramona Iftime. 
Medicii de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani au stabilit că femeia era în stare foarte gravă. Au diagnosticat-o cu traumatism cranian sever, apoi au solicitat intervenția unui elicopter SMURD pentru a o transfera la o unitate medicală din capitală. Astfel, în jurul orei 17.00, elicopterul SMURD Galați a aterizat pe Stadionul Tineretului din Focșani, de unde a preluat pacienta. Aceasta a fost transferată la Secția de Neurochirurgie a Spitalului „Bagdasar Arseni”, unde va fi supusă unei intervenții chirurgicale. „Am preluat o pacientă de 76 de ani, victimă a unui accident rutier, și am transportat-o la elicopterul SMURD. Femeia are un traumatism cranian sever, este în comă, fiind intubată și ventilată mecanic. Elicopterul o va transfera la Secția de Neurochirurgie a Spitalului «Bagdasar Arseni», pentru o intervenție chirurgicală”, ne-a declarat medicul Vitalie Bețișor, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?