Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Nicolas Cage a devenit bunic. Soţia de origine română a fiului său a născut un băieţel


Actorul american Nicolas Cage, în vârstă de 50 de ani, a devenit bunic, după ce soția de origine română a fiului său Weston, scenarista Danielle Cage, a născut marți un băiețel, care a primit numele Lucian Augustus Coppola Cage, informează contactmusic.com. Lucian Augustus este primul copil al cuplului Weston și Danielle Cage. „Lucian Augustus Coppola Cage s-a născut pe 1 iulie 2014, la ora 3.14 pm”, a declarat pentru revista Us Magazine un purtător de cuvânt al cuplului. 
Fiul lui Nicolas Cage, Weston, în vârstă de 23 de ani, și soția acestuia au ales numele copilului cu câteva luni înainte de naștere. „Lucian este un nume din România, de unde vin, iar Augustus este numele bunicului lui Weston”, a declarat Danielle Cage în luna februarie. „Numele lui (al bunicului, n.r.) este August. În admirăm foarte mult, a fost extrem de inteligent, un geniu”, a spus la rândul său Weston, care este fiul lui Nicolas Cage din relația acestuia cu Christina Fulton. 
Nicolas Cage, aflat la a treia căsătorie, mai are un fiu de opt ani, Kal-El, cu actuala lui soție, Alice Kim. Actorul Weston Cage, născut în 1990, a jucat în filme precum „Traficantul de arme/ Lord of War”, „Iadul se dezlănțuie 3D/ Drive Angry” și „Corbul/ Raven” (2010). Este căsătorit cu scenarista Danielle Cage din 11 noiembrie 2013 și a mai fost căsătorit o scurtă perioadă cu cântăreața Nikki Williams. 
În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, și „Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?