Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Deținuți trimiși în judecată pentru că s-au bătut


Două persoane, ambele încarcerate în Penitenciarul Focșani, au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Cei doi deținuți, Andraș Cosmin C., de 28 de ani, din comuna Smeeni, județul Buzău, și Paul Oliviu V., de 27 de ani, din comuna Nereju, s-au încăierat în luna noiembrie a anului trecut. 
În rechizitoriul procurorilor se arată că în data de 5.11.2013, Andraș Cosmin C. și-a lovit colegul de celulă cu picioarele și i-ar fi dat cu o piatră în cap, acesta din urmă având nevoie de o zi de îngrijiri medicale. Acest lucru s-a întâmplat după ce a fost provocat de Paul Oliviu V.. În rechizitoriu se mai arată că acesta din urmă a fost capul răutăților, el fiind cel care a început scandalul. Mai exact, el l-a înțepat pe Andraș cu o sulă în zona picioarelor, obiect pe care l-a confecționat artizanal. 
Cei care s-au sesizat cu privire la incident au fost angajații Penitenciarului Focșani care, la rândul lor, au sesizat organele competente. Dosarul în care cei doi vor fi judecați pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?