Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Revedere după 45 de ani la Liceul Teoretic din Odobești


Promoția 1965-1969 a Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu” din Odobești s-a reunit sâmbăta trecută, la 45 de ani de la absolvire, în cadrul unui eveniment cu adevărat unic și extrem de emoționant. Nu au lipsit îmbrățișările, fotografiile și discuțiile între cei 14 absolvenți, ale căror chipuri exprimau o bucurie greu de descris în cuvinte. Curtea Liceului Teoretic „Duiliu Zamfirescu” a fost locul de întâlnire al absolvenților, apoi, după strigarea catalogului și câteva discuții cu foștii profesori, toți cei prezenți s-au întâlnit la un restaurant din localitate, unde au continuat să depene amintiri. 
Absolvenții anului 1969, astăzi oameni cu o bogată experiență de viață, trecuți de 60 de ani, și-au amintit cu plăcere, cu emoție, dar și cu melancolie momentele petrecute în patru dintre cei mai frumoși ani ai vieții lor, pe băncile liceului. Alături de frumoasele amintiri, reîntâlnirea a fost un bun prilej pentru fiecare de a spune ceea ce a făcut în toți acești ani, să se laude cu copiii și nepoții lor sau cu realizările profesionale. A fost un moment plin de încărcătură emoțională și de reînviere a întâmplărilor de odinioară, de amintire a iubirilor împărtășite sau nu în anii de liceu.
Absolvenții au dorit să-și manifeste recunoștința față de foștii profesori. Cu regret, au aflat că mai mulți profesori care au predat la Liceul Teoretic și care au format zeci de generații au luat „drumul îngerilor”. Dintre profesorii care au predat la acest liceu și care au fost prezenți la eveniment se numără Gabriela Truică, Constanța Sicoie, Carmen Stoian Damaș, Iolanda Vlad, dar și Filofteia Pogorevici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?