Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Femeie accidentată în timp ce încerca să oprească un autoturism


Un accident mai puțin obișnuit a avut loc luni, la Slobozia Bradului. În urma acestuia, o tânără de 24 de ani, care a încercat să oprească o mașină cu propriile mâini, a suferit răni grave. 
 Enoh M., de 31 de ani, a oprit autoturismul într-o pantă, iar în interior se afla fiica sa de cinci ani. Din joacă, fetița a scos mașina din viteză, iar autoturismul a luat-o la vale. În acel moment, Cerasela A., de 24 de ani, care se afla în preajma mașinii, a încercat să oprească autoturismul, împingându-l. Fără să realizeze că nu are atâta putere încât să poată opri o mașină, ea a fost prinsă între autoturism și un podeț din beton. În urma accidentului, tânăra s-a ales cu răni grave. 
Poliția a întocmit dosar penal în acest caz și continuă verificările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul, dar și cine se face vinovat. „La data de 30 iunie a.c., ora 15.30, pe raza comunei Slobozia Bradului, polițiștii au fost sesizați despre faptul că M. Enoh, de 31 ani, din localitate, nu a asigurat corespunzător auto Dacia Logan în momentul staționării în pantă. În interior se afla fiica acestuia, M. E., de 5 ani, care din joacă a scos autoturismul din treapta de viteze, iar mașina a început să se deplaseze la vale. În acel moment, A. Cerasela, de 24 ani, din comuna Slobozia Bradului, a încercat să oprească autoturismul și a fost prinsă între acesta și un podeț din beton, fiind accidentată grav. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-a precizat inspectorul Ramona Iftime, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea. 
 Un alt eveniment rutier a fost înregistrat în afara municipiului Focșani. În urma verificărilor s-a stabilit că în acest caz, un bărbat, care se afla la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei alte mașini și a intrat în coliziune cu aceasta. Șoferița nevinovată a fost rănită ușor. „La data de 30 iunie a.c., ora 08.30, în afara municipiului Focșani, Åž. Liviu, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Skoda, condus de N. Silvia, de 45 ani, din comuna Vînători, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, conducătoarea autoturismului Skoda a fost rănită ușoar. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a adăugat ofițerul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?