Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Jandarmul focşănean cu voce de aur vrea la Capitală


Nicolae Lăcătuș, jandarmul focșănean ajuns celebru, vrea să aibă o carieră în București. Potrivit cancan.ro, jandarmul, care studiază la Åžcoala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, mai are de trecut un singur examen până să fie jandarm cu acte-n regulă, iar apoi se urcă direct în trenul spre Capitală. Conform aceleiași surse, focșăneanul este mândru că la examenele de până acum a obținut note numai „de la foarte bine în sus”, așa că tânărul absolvent nu are nicio îndoială că va primi cel mai bun post. cancan.ro afirmă că Nicolae Lăcătuș se vede deja la Brigada Specială de Jandarmi, numai că, momentan, experiența nu-i permite, dar cel mai mult și-ar dori să ajungă la Ansamblul Ciocârlia, care aparține de Ministerul Afacerilor Interne. În acest fel ar avea toate șansele să-și fructifice  talentul de cântăreț, evident în calitate de jandarm.
                                Sursa foto – Facebook
 Jandarmul Nicolae Lăcătuș spune că a fost contactat de foarte mulți impresari, dar a ales jandarmeria. „Îmi era imposibil să le fac pe amândouă. Acum, în schimb, o să am toată libertatea și cu siguranță voi reuși să le împac foarte bine”, a declarat Nicolae Lăcătuș pentru cancan.ro. Până atunci, el se concentrează să-și găsească un apartament cu chirie în Capitală, un apartament în care să poată locui decent, de ce nu, alături de viitoarea lui iubită.
 Focșăneanul a devenit celebru după ce, la începutul anului trecut, a postat pe youtube un videoclip în care interpretează un cântec de jale, care a strâns peste 20 de mii de vizualizări pe Youtube și peste 30 de mii de like-uri în doar 48 de ore. În urmă cu aproximativ două săptămâni, acesta a lansat o nouă melodie în colaborare cu Ciprian Popa. Melodia poate fi ascultată accesând linkul https://www.youtube.com/watch?v=5StXN0a0L10&feature=youtu.be.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?