Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Jandarmii asigură ordinea la festivalul „Comoara Vrancei”


În acest weekend, jandarmii vor executa misiuni de ordine și siguranță publică la meciuri de fotbal, dar și la Festivalul Folcloric „Comoara Vrancei” de la Năruja. 
 Sâmbătă, de la ora 17.00, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea va asigura măsuri de ordine și siguranță publică cu câte un echipaj mobil de intervenție pe timpul disputării meciului de fotbal din cadrul play-off-lui ligii a V-a, în municipiul Focșani, iar duminică asigură măsuri de ordine și siguranță publică cu câte un echipaj mobil de intervenție pe timpul disputării meciurilor de fotbal din cadrul play-out-lui ligii a V-a în localitățile Mircești și Odobești. De asemenea, vor fi prezenți și la Festivalul folcloric „Comoara Vrancei”, ce se va desfășura la Năruja, începând cu ora 11.00.
 În perioada 28 iunie – 6 iulie, jandarmii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică și la competiția de tenis „Vrancea Trophy”, ce se va desfășura pe terenul de tenis din Complexul Focșani – Sud.  
 Jandarmii spun că la competițiile sportive, spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine. Jandarmii transmit că este de evitat implicarea în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, violențe verbale și fizice sau manifestări violente. „Este interzisă pătrunderea în incinta bazei sportive fără documente de acces, în stare vădită de beție, consumul de băuturi alcoolice, refuzul supunerii la efectuarea controlului corporal preventiv și al bagajelor de către forțele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel”, transmit reprezentanții IJJ Vrancea. 
  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?