Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Internat la psihiatrie după ce s-a dat cu capul de pământ


Doi bărbați, din comuna Tulnici, sunt cercetați de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și amenințare. Oamenii legii au ajuns la ei în urma unei sesizări, făcute de membrii unei familii din localitate, care au susținut că au fost bătuți de cei doi. Scandalul a pornit de la o bucată de pământ. 
Oamenii legii i-au chemat pe cei doi bărbați la postul de poliție pentru declarații. Unul dintre ei, Vasile Èš., de 46 de ani, a refuzat invitația polițiștilor și a început să-i înjure. Pentru că nu putea fi potolit, el a fost încătușat. 
În timp ce era dus la postul de poliție, bărbatul a continuat să se manifeste violent, apoi el s-a dat cu capul de pământ. „La data de 25 iunie a.c., ora 18.30, polițiștii din cadrul postului de poliție Tulnici au fost sesizați despre faptul că soții G. Ghiță, de 64 ani, și G. Maria, de 59 ani, ambii din localitate, au fost victimele unei agresiuni comisă de Å¢. Vasile, de 46 ani, din com. Tulnici, și C. Laurențiu, de 38 ani, din com. Vrîncioaia, jud. Vrancea, pe motivul stabilirii hotarului dintre două suprafețe de teren din extravilanul comunei. Cei în cauză au fost invitați la sediul postului de poliție, dar numitul Å¢. Vasile a refuzat, adresând cuvinte jignitoare lucrătorilor de poliție, care au procedat la încătușarea acestuia. Pe drum și în sediul postului, susnumitul a fost recalcitrant și s-a lovit cu capul de sol. S-a luat măsura internării acestuia la Spitalul de Urgență «Sf. Pantelimon» Focșani-Secția Psihiatrie. În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, ne-au precizat oamenii legii. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?