Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Ziua cea mare pentru campioana Vrancei la fotbal


Zi mare pentru fotbalul vrâncean. Cea mai bună echipă în sezonul 2013-2014, Selena Jariștea are posibilitatea de a promova în liga a treia a țării dacă va trece sâmbătă în partiad de baraj de campioana județului Covasna, Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Retragerea din campionat a echipelor CSM Focșani și Young Stars Panciu a produs un gol pe care Selena este pregătită să-l umple după meciul de baraj. 
Partida este programată de la ora 18.00, pe Stadionul Letea din Bacău și va fi arbitrată de Emil Voicu, ajutat la cele două linii de Marian Fridl și Damian Antal (toți din Bacău). FRF a decis ca observator federal la acest meci să fie buzoianul Pompiliu Coșconea. „Avem ceva informații despre ei, rămân în continuare la părerea că suntem favoriți, dar asta rămâne să o și demonstrăm în teren. Împreună și factorii locali de decizie de la nivelul comunei Jariștea și oamenii de afaceri locali, putem realiza o performanță istorică pentru comună. Există un lot de jucători experimentați, care au mai avut parte în cariera lor de asemenea meciuri decisive, jocuri cu miză”, a spus antrenorul echipei din Jariștea, Octavian Bucătaru. 
Lotul campioanei vrâncene este format din următorii jucători: Valentin Borș, Claudiu Mihai, Cristi Gurguiatu, Rodinel Stan, Florin Stanciu, Ionuț Căpățînă, Sergiu Sava, Emilian Chivu, Sorin Popa, Emil Burcăcel, Dan Negoiță, George Sandu, Dorin Pănescu, Liviu Dumitriu, Cristi Prodan, Cosmin Roșu și Claudiu Stănoiu. În cazul în care vor câștiga barajul, cei de la Jariștea sunt dispuși să ajute județul și să înceapă o colaborare cu autoritățile locale din județ pentru ca Vrancea să aibă din nou o echipă la nivelul eșalonului al treilea al fotbalului românesc. 
Conform Regulamentului competiției, a fost transmis către FRF tabelul cu cei 18 jucători care vor fi trecuți pe raportul de arbitraj, eventualele modificări putându-se face, din acest moment, doar cu acordul Federației. Selena Jariștea a câștigat Superliga Vrancei cu următoarea linie de clasament: 22 de partide, 20 de victorii și două înfrângeri, 107 goluri marcate și doar 18 primite. 
Echipa din Sfântu Gheorghe a terminat pe primul loc după ce a dominat practic campionatul din Covasna, reușind să marcheze 146 de goluri, în timp ce a primit doar 13 în cele 28 de etape, toate câștigate. Sâmbătă, 21 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul din cartierul Unirea – Odobești este programat un alt meci de baraj, între echipele Metalosport Galați și FC Gîrceni (Vaslui), joc care este organizat de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea, iar observator este președintele AJF, Dan Dumitru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?