Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ajutor online pentru vrâncencele diagnosticate cu cancer la sân


23 de vrâncence suferă de cancer la sân, 9 fiind diagnosticate doar anul acesta. În sprijinul femeilor bolnave de cancer la sân a fost lansat site-ul www.planetaroz.ro, în cadrul proiectului „Suport și Consiliere pentru Sănătatea Sânului”, realizat de Asociația M.A.M.E. 
Scopul acestui site este de a oferi, gratuit, femeilor diagnosticate cu cancer de sân din România suport, informare, consiliere medicală, consiliere psihologică și consultanță juridică. Print intermediul acestui site, femeile diagnosticate cu această boală pot interacționa între ele, dar și cu medici și psihoterapeuți. Site-ul dispune și de un modul de chat, care oferă femeilor posibilitatea să adreseze întrebări medicilor, legate de sănătatea sânului. 
„Te invităm să participi la ședințele de consiliere psihologică și la grupurile de suport frontale oferite gratuit de Asociația M.A.M.E. Astfel, vei găsi informațiile, resursele și sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți gestiona cât mai eficient emoțiile și gândurile apărute ca urmare a diagnosticului primit și a tratamentului efectuat. Considerăm că este important să beneficiezi de drepturile prevăzute de legislația în vigoare. Respectarea confidențialității, încadrarea într-un grad de handicap, acordarea ajutorului social cuvenit sunt doar câteva dintre exemplele care, odată cunoscute sau chiar soluționate, îți pot oferi un confort nesperat”, se arată pe site-ul www.planetaroz.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?