Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Angajatorii vrânceni caută maseur, kinetoterapeut și pedagog de recuperare


Șomerii Vrancei au la dispoziție 112 locuri de muncă, declarate vacante de agenții economici din județ. Astfel, sunt declarate vacante 29 de locuri de muncă pentru cei de meserie operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice, 40 de posturi sunt pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor, iar 5 locuri pentru casieri. 10 locuri de muncă sunt vacante pentru cei de meserie șofer autocamion/ mașină de mare tonaj, iar câte 2 posturi pentru strungar universal, psiholog, agent de intervenție pază și ordine, încărcător-descărcător și mașinist pod rulant. 
Câte un singur loc de muncă vacant există pentru cei de meserie operator introducere validare prelucrare date, maseur, instructor-educator în unități de handicapați, inspector de specialitate în administrația publică, asistent medical generalist, kinetoterapeut, referent, pedagog de recuperare, asistent social nivel superior, manipulant mărfuri, agent comercial, referent, casier, șef serviciu comerț cu ridicata și cu amănuntul, primitor-distribuitor materiale și scule, lucrător comercial, vânzător și mecanic auto. 
Și țările din Comunitatea Economică Europeană au făcut publice locurile de muncă vacante. În Germania sunt căutați 18 bucătari, câte 15 ospătari, ajutoare în industria gastronomiei de sistem (Mc Donald’s și Burger King) și recepționeri. De asemenea, sunt căutați 4 ingineri software pentru automobile, 6 manageri restaurant/ personal serviciu banchet și câte un instalator întreținere (mecanic industrial), specialist electronică/ inginerie industrială, asistent medical, electrician, mecanic instalator în instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, îngrijitor bătrâni și asistent/ însoțitor persoane în vârstă. 
În Marea Britanie sunt căutați 150 de asistenți medicali, câte 10 asistenți medicali cardiologie, chirurgie, terapie intensivă; asistenți medicali și șoferi de camion. De asemenea, britanicii au nevoie de 50 de operatori utilaje hidraulice de ridicare, 18 asistenți sociali, 4 operatori unelte cu comandă numerică și un sudor electric. Irlanda angajează 10 psihiatri, 14 asistenți medicali și un doctor oftalmolog. Norvegia are nevoie de 4 senior inspectori, 2 bucătari preparate indiene și câte un bucătar a la carte, inginer hidraulic, planificator proiect, bucătar șef, senior inginer mecanic și senior inginer electric. 
Ungaria angajează 10 tapițeri, 75 șoferi de camion și 40 operatori la prelucrarea cărnii. Polonia caută 15 consultanți pentru serviciu helpdesk vorbitor de limba engleză și germană, în Franța sunt căutați 10 producători de vin (cognac), Spania are nevoie de 10 ingineri proiecte utilaje producer cablu (sârmă). 
În total, în Comunitatea Economică Europeană sunt vacante 542 locuri de muncă. 
Lista AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?