Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Schimb de experiență între educatoare


Mai multe educatoare din județele Vrancea, Vaslui și Buzău și-au dat întâlnire,  sâmbăta trecută, la Cinematograful „Balada” și la Grădinița cu Program Prelungit nr. 18 din Focșani, pentru a participa la un interesant schimb de experiență în cadrul proiectului „Bucuria de a fi copil”. În total, 50 de cadre didactice au avut posibilitatea să discute liber despre provocările zilnice din activitatea didactică, să cunoască și să aplice cunoștințele dobândite în urma experiențelor pe care le au referitoare la activitatea educativă organizată și desfășurată în grădiniță sau în afara ei, să-și exprime gândurile și opiniile personale, să cunoască preocupările fiecărei părți implicate și să facă schimb de experiență, cu deschidere, spre noi oportunități, care privesc procesul educațional. 
Un punct important pe agenda zilei a fost vizionarea unor materiale și prezentări PPT, precum și derularea unor activități cu copiii, care au urmărit stimularea personalității acestora prin organizarea de activități extrașcolare. 
Proiectul „Bucuria de a fi copil” a luat ființă la inițiativa cadrelor didactice de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 18 Focșani și Grădinița cu Program Prelungit nr.4 din Râmnicu Sărat.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?