Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Academia de Fotbal Ghe. Hagi ia în pregătire 10 jucători de la Prosport


Rezultatele obținute în acest an de grupele de fotbal de la Prosport Focșani au făcut ca unul din cele mai importante cluburi din România, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi Constanța să ia în pregătire 10 jucători de la Prosport. Focșănenii au câștigat 15 trofee la competițiile naționale cu grupele 2004, 2005, 2006 și 2007. „Ne bucură rezultatele tuturor grupelor de copii, mai ales că ele au fost obținute doar de jucătorii selecționati de noi, și nu de alții împrumutați sau luați ilegal de la alte echipe, așa cum practică în ultima vreme alte cluburi din Vrancea. Prosport Focșani este un club care s-a ridicat pe forțele proprii”, a spus președintele Prosport, Laurențiu Muscalu. 
Profesorul focșănean este fericit pentru rezultatele copiilor de la Prosport. Nouă medalii de aur, una de argint și două de bronz la cele mai importante competiții organizate în ultimii trei ani. „Echipa este cea care a adus aceste performanțe. Forța grupului este esențială, indiferent de vârstă. Fotbalul este un joc colectiv și nu pțti câștiga trofee dacă nu ai o echipă solidă din toate punctele de vedere. Aproape la fiecare meci, pe lista marcatorilor se află jucători din toate compartimentele de joc, lucru care arată clar forța grupului. Echipele sunt unite, copiii se respectă și sunt prieteni și colegi adevărați. Åži atunci când rezultatele nu au fost cele așteptate, copiii au strâns din dinți și au știut să se mobilizeze exemplar, reușind să treacă repede peste pasa neagră. Chiar dacă le-am mulțumit personal pentru rezultatele lor, țin să le spun acestor copii minunați să se pregătească în continuare cu aceeași mare pasiune pentru că doar așa vor putea ajunge să-și vadă visul cu ochii, acela de a ajunge mari fotbaliști. Bravo copiilor de la Prosport! Bravo antrenorilor Stan Rodinel, Răzvan Duțu, Adrian Schinește și Gabriel Lazăr!”, a spus președintele de la Prosport.
          Academia Gheorghe Hagi ia în pregatire zece jucători de la Prosport 
Multumiți fiind de evoluțiile lui Marian Milea, oficialii Academiei Hagi Constanța își doresc să ia în pregătire și alți fotbaliști de la Åžcoala de Fotbal Prosport Focșani. Colaborarea dintre cele doua cluburi este una foarte strânsă. Marian Milea de la grupa 2001 este singurul jucător din Vrancea care a semnat un contract cu Academia Hagi. 
În afara jocurilor de verificare dintre cele două cluburi, Academia Hagi a solicitat ca mai mulți jucători de la Prosport să urmeze un program special de pregătire. În perioada imediat următoare, zece copii de la Prosport se vor antrena cu echipele Academiei Hagi. „Este un lucru fantastic. În vacanța de vară, mai mulți copii de la Prosport vor participa cu echipele Academiei Hagi la mai multe turnee de pregătire. Va fi o experiență extraordinară pentru acești mici fotbaliști. Sperăm ca ei să confirme așteptările și să mai fie convocați la astfel de acțiuni. Sunt copii extrem de talentați de la grupele 2004, 2005, 2006 și 2007. Au câștigat trofee cu echipele de la Prosport, dar și premii individuale la turnee puternice. Ei au fost urmăriți îndeaproape de antrenorii Academiei Hagi și vor face un prim pas către înalta performanță”, a spus antrenorul Adrian Schinește.
       
       Trei trofee la Verona, Barcelona și Salonic 
Åžcoala de fotbal Prosport a cucerit trei trofee internaționale în cadrul turneelor desfășurate la Verona, Barcelona și Salonic. „Am reprezentat fotbalul românesc și asta ne-a mobilizat foarte tare. Am câștigat Cupa Agios Spiridonas, Cupa Verona și am jucat finala Malgratense Barcelona Cup. În Spania, Prosport a dat și golgheterul competiției. Trei turnee importante în care am întâlnit adversari redutabili. În fiecare an, Prosport va merge la competiții internaționale pentru că doar așa vom putea crește generații puternice de sportivi, dar și oameni de caracter pentru societate”, a spus președintele clubului, Laurențiu Muscalu. 
Cele mai multe trofee au fost cucerite anul trecut, nu mai putin de 30. Printre echipele care s-au înclinat în fața celor de la Prosport amintim: Academia Hagi, Steaua București, Åžcoala Dani Coman, Dinamo București, FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamț, Oțelul Galați, Junior Galați, Aldo București, Kinder Tîrgu Mureș, ACS Tîmpa Brașov, FC Brașov, Luceafărul Cluj Napoca, CFR Cluj-Napoca, FC Pitești și Juniorul București.  
          Antrenamente individualizate pentru copii
Asemenea marilor academii de fotbal din lume, Clubul Sportiv Prosport Focșani va organiza antrenamente individualizate pentru copiii cu vârste între 6-14 ani, începând cu acest weekend. Indiferent de clubul unde sunt legitimați, toți jucătorii care doresc să lucreze o oră în particular, doar cu antrenorul, pentru corectarea deficiențelor tehnice, fizice și de coordonare sunt așteptați în week-end pe terenul sintetic al Åžcolii nr. 5 din Focșani. 
Pot participa la aceste cursuri individuale și copiii nelegitimați. Ora și ziua de antrenament va fi stabilită de comun acord. Colectivul tehnic al Åžcolii de Fotbal Prosport Focșani este urmatorul: Rodinel Stan, Răzvan Duțu, Adrian Schinește, Muscalu Laurențiu și Gabriel Lazăr, antrenor cu portarii. Cursanții își pot alege antrenorul cu care vor să lucreze în particular, dar și numărul de ore săptămânal. Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0754.929.159.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?