Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Voinţa DEEP SERV Focşani merge, după trei ani, la turneul final


Performanță deosebită, după trei ani de zile, pentru campioana Vrancei la minifotbal, echipa Voința DEEP SERV Focșani. Gruparea antrenată de Ionuț Constantinescu și finanțată de Marian Spînu a reușit să se califice la turneul final al Campionatului Național, după ce a obținut două victorii clare la turneul de calificare organizat în week-end la Roman.
Susținută de organizatorul ligii din Vrancea, Cristi Vasile, arbitrul Octavian Bucătaru și mai mulți împătițiți ai minifotbalului din Vrancea, echipa focșăneană s-a autodepășit și a câștigat ambele confruntări: 5-0 (1-0) cu Aprodex Pașcani, goluri marcate de Cătălin Curteanu -2, Viorel Crăciun, Claudiu Mihai și Claudiu Mihai, apoi, în meciul decisiv pentru calificare, Voința DEEP SERV a reușit o victorie de senzație, 5-1 (1-0) în fața unei echipe titrate, Railex Suceava. 
Eroul partidei a fost Emilian Chivu, care a marcat patru goluri, din care două cu capul, iar golul cinci a fost reușit de Curteanu. La scorul de 3-0, sucevenii au primit o lovitură de la 7 metri acordată gratuit de arbitru, apoi, la scorul de 3-1, au mai solicitat o lovitură de pedeapsă. Cu două minute înainte de final, sucevenii s-au retras de pe teren și au demonstrat că eșecul a durut mult. 
Voința DEEP SERV Focșani s-a calificat la turneul final al Campionatului Național, întrecere programată în perioada 3-6 iulie, la Roman. Lotul echipei campioane: portari: Gabriel Lazăr și George Sîrbu; jucători de câmp: Claudiu Mihai, Ionuț Căpățînă, Cristi Curguiatu, Viorel Crăciun, Emilian Chivu, Răzvan Duțu, Răzvan Crăciun, Cătălin Curteanu, Adrian Toma, Marius Bodoc. „Am o listă foarte lungă de oameni, cărora doresc să le mulțumesc, pentru că întotdeauna, în spatele unui astfel de succes, se află munca unei întregi echipe. Le mulțumesc băieților, care m-au emoționat, efectiv, cu atitudinea, disciplina, devotamentul și voința extraordinară de care au dat dovadă în tot acest timp. Evident, toate aceste calități, fără o strategie și o tehnică bună, nu ar fi fost suficiente, motiv pentru care îi mulțumesc lui Ionuț Constantinescu, antrenorul echipei, că a sudat atât de frumos această echipă și a transformat aceste calități în succes, după succes: titlul de campioană și cupa României la Liga de Minifotbal Vrancea, titlul de campioană la Cupa Vrancei și Locul II la Cupa Magic Iași. Un alt principiu important, pe care l-am învățat, nu numai în business, ci și în sport: nu poți crește și nu poți avea performanțe, dacă nu investești: suflet, pasiune, timp și financiar, iar pentru mine este clar că fără cei doi sponsori, Artifex și DEEP SERV, nu am fi ajuns până aici. Întreaga echipă Voința DEEP SERV îi mulțumește domnului Bernard Cheere – CEO Artifex, în primul rând, că a crezut în noi și ne-a susținut, un exemplu de succes, de echilibru, de performanță, profesionalism, clădit pe principii solide. Astfel de parteneri de dorim, în continuare, alături de noi! Nu pot să nu mulțumesc și suporterilor, pentru energia pozitivă transmisă, că au crezut și cred în noi. Sperăm să sărbatorim împreună multe alte titluri”, a spus managerul echipei Voința DEEP SERV, Marian Spînu.  
       Al doilea loc pentru Vrancea la Cupa României luat de Flux
Înființată în urmă cu trei ani de zile, echipa de minifotbal Flux Cafe formează o combinație din plăcerea de a juca fotbal și de petrecere a timpului liber alături de prieteni. Echipa este sponsorizată de Florin Bucovineanu, administrator la Flux Café, managerul Gabriel Voinea este responsabil cu buna desfășurare a lucrurilor la echipă, jocuri și organizare, iar antrenor este Cosmin Macovei. 
Pentru echipa Flux Cafe a venit și o veste bună. Alături de câștigătoarea fazei județene a Cupei României, Voința DEEP SERV și ocupanta locului doi, Jess Cafe, Federația Română de minifotbal a mai alocat un loc suplimentar județului Vrancea, loc de care a beneficiat echipa Flux Cafe, care a câștigat finala mică a competiției KO, 3-1 în fața celor de la Altdorf Tehnik. Lotul echipei Flux: Manuel Ivanciu, Ionuț Popa, Ciprian Goia, Laurențiu Neculai, Cristian Munteanu, Cosmin Å¢uchel, Adrian Chivu, Cătălin Grama, Ionuț Socol, Marius Chirilă, Lucian Dediu, Marian Savin, Răzvan Å¢ibrea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?