Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Echipele campioane au fost premiate de AJF


Sâmbătă la Sala Polivalentă din Focșani s-a disputat faza finala din cadrul „Vrancea Fotbal Festival” și „Fotbal si Feminitate”. La fotbal feminin au avut loc meciuri la două categorii. Astfel la U 12 clasamentul final a fost Panciu, Gugești, Focșani, iar la U 14 Panciu, Adjud, Gugești. Au participat selecționatele de fete, alcătuite după derularea fazelor de zonă. 
Toți profesorii care s-au implicat au primit câte cu un echipament sportiv personalizat din partea FRF. Aceștia au intrat de asemenea în posesia certificatelor de participare și a cadoului personalizat de la UEFA. La Vrancea Fotbal Festival s-au desfășurat semifinalele între Panciu – Odobești și Suraia – Gugești. Suraia și Panciu au ajuns în finală, prima echipă câștigând cu 2-0. Cele 24 de echipe participante la proiect au primit echipament și mingi de joc. 
Ansamblul Å¢ara Vrancei a susținut un concert, iar festivitatea de premiere, făcută de AJF Vrancea a fost onorată de echipele participante. Cu aceasta ocazie au fost premiate și echipele de juniori C – LPS Focșani și juniori D și E – CSM Focșani, campioane județene în acest sezon. Au primit premii și golgheterii campionatului la aceste categorii, iar spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?