Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Locul III pentru echipa de descarcerare a ISU Vrancea


 Echipajul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny”, care a participat la faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și Acordarea Primului Ajutor Calificat, etapă care s-a organizat în județul Ilfov, s-a clasat pe locul III. De asemenea, echipa de paramedici a fost apreciată ca fiind cea mai bună, pentru modul în care au evoluat în cadrul probei de descarcerare din autovehicule. Pompierii vrânceni nu merg la faza pe țară, dar se întorc acasă cu un rezultat bun. 
 Concursul a fost alcătuit din două probe, respectiv descarcerarea din vehicule și acordarea primului ajutor calificat, participanții având prilejul de a demonstra modul în care acționează serviciile profesioniste în situații de urgență complexe, bazate pe scenarii elaborate, similare cazurilor reale. La această etapă au participat echipele reprezentative ale inspectoratelor pentru situații de urgență din județele Vrancea, Tulcea, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Ilfov și Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență Ciolpani. Câștigătorii de la fiecare probă se vor confrunta pentru a obține locul I la etapa națională.  
Anul trecut, ISU Vrancea a fost unitatea organizatoare a fazei zonale, iar echipa de paramedici vrânceni s-a calificat la etapa națională, care s-a desfășurat la Târgu-Mureș. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?