Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Clint Eastwood, în vârstă de 84 de ani, are o nouă iubită


Clint Eastwood, în vârstă de 84 de ani, are o nouă iubită – Christina Sandera -, iar aceasta s-a mutat deja în locuința celebrului actor și regizor american. Clint Eastwood s-a despărțit în august 2013 de soția sa, Dina Eastwood, după o căsnicie de 17 ani, informează contactmusic.com. „Christina locuiește deja cu el, în aceeași casă pe care el o împărțea în trecut cu Dina. Ea s-a mutat acolo în urmă cu câteva luni deja”, a declarat o sursă. Cei șapte copii ai starului hollywoodian par să aprobe relația tatălui lor cu Christina Sandera, care lucrează la hotelul Mission Ranch Hotel din orașul californian Carmel, deținut de familia Eastwood. „Copiii lui Clint au făcut cunoștință cu Christina și o plac. Copiii spun că ea este o femeie «normală»”, a adăugat aceeași sursă pentru Us Weekly. 
Aceasta este cea de-a doua relație a lui Clint Eastwood după despărțirea din 2013 de Dina Eastwood. Starul hollywoodian a avut o relație cu fotografa Erica Tomlinson-Fisher la puțin timp după ce Dina, în vârstă de 48 de ani – care a depus cererea de divorț în octombrie 2013, invocând motivul diferențelor ireconciliabile – a început o relație cu fostul soț al fotografei, Scott Fisher, antrenorul echipei de baschet de la Universitatea  „Erica Tomlinson-Fisher pare să fi dispărut din peisaj. Nu a mai fost văzută în casa lui de ceva vreme. El are acum o relație cu Christina și este fericit”, a declarat o sursă. 
Mariajul dintre Clint și Dina Eastwood a început să se destrame anul trecut, după ce Dina a lansat „Mrs. Eastwood and Company”, un reality-show de televiziune în care protagonistele sunt ea și cele două fiice ale lui Clint Eastwood. Actorul a avut o scurtă apariție, în primul episod, și părea că nu se simte deloc bine în acea ipostază. Celebrul actor american, în vârstă de 84 de ani, a fost căsătorit cu Maggie Johnson peste 30 de ani și a avut relații de lungă durată cu actrițele Sondra Locke și Frances Fisher. Supranumit „afemeiatul în serie” de la Hollywood, Clint Eastwood a avut numeroase aventuri și relații pasagere și are șapte copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?