Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Mușchiuleț de vițel cu pastel de legume


Ingrediente:
mușchiuleț de vițel
dovlecel 
praz
țelină
morcov
fasole galbenă
o crenguță de Rozmarin verde
ulei de măsline Arpis
sos de soia
sare
piper
zeamă de lămaie
Mod de preparare: 
Mușchiulețul de vițel se taie în patru bucăți egale, se pune într-o tigaie încinsă cu ulei de Arpis și se prăjește pe ambele părți. Se oprește focul și se adaugă un amestec din ulei de măsline, sos de soia, zeamă de lămâie, sare și piper alb. Carnea se va lăsa la macerat până la servire în acest sos. Legumele se pun la fiert în ordinea următoare: mai întâi țelina și morcovul, apoi, după câteva minute, se adaugă dovlecelul zuchini, praz, rozmarin și fasolea tăiată fideluță. Legumele se fierb până se „pătrund” dar rămân tari. Mod de servire
După ce legumele s-au pătruns, se scurg bine de apă și se aranjează pe un platou. Mușchiulețul și sosul se vor pune din nou pe foc până ce scade sosul și se vor adăuga peste legume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?