Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

O polițistă, un pompier și un jandarm, medaliați la Campionatul de Atletism al MAI


Angajații din Vrancea ai Ministerului Administrației și Internelor (MAI) s-au întors acasă de la Campionatul de Atletism și Cros al MAI, ce a avut loc la Cluj Napoca, în perioada 3-6 iunie, cu patru medalii, dintre care trei de aur și una de bronz. Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a fost reprezentat de agentul Violeta Făcăeru, care s-a bătut pentru un loc pe podium la proba de săritură în lungime la groapa cu nisip, agentul Lenuța Stănescu, care a participat la proba de 800 metri plat și la secțiunea cros, și comisarul șef Tomiță Lazăr, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a participat la proba de aruncare a greutății.  
  Violeta Făcăeru a obținut și anul acesta, ca și în 2013, medalia de aur la săritura în lungime la groapa cu nisip, iar colega sa, Lenuța Stănescu, a fost foarte aproape de a ocupa un loc pe podium, ea clasându-se la ambele probe în primele 8 locuri, în condițiile în care 240 de angajați ai MAI au participat la concurs. Din păcate, ea a suferit o mică accidentare în timpul unei probe, fapt ce a împiedicat-o să arate tot ce poate. Cu toate că s-a accidentat, ea va participa astăzi la cea de-a IV-a ediție a Crosului „Ziua Olimpică”, ce se organizează în comuna Brăești, județul Buzău. Crosul este organizat de Academia Olimpică Română, filiala Buzău, în colaborare cu Direcția Județeană de Tineret și Sport, Inspectoratul Åžcolar Județean și inspectoratele județene de poliție și jandarmi din județul vecin. 
 În ceea ce-l privește pe comisarul șef Tomiță Lazăr, care are în palmares zeci de medalii, cele mai multe din aur, acesta s-a clasat pe locul VI la proba de aruncare a greutății. Tomiță Lazăr ne-a declarat că va mai participa la competiții și în anii următori. „Voi participa la această competiție și în următorii doi ani, pentru că vreau să fac o cifră rotundă, adică 30 de ani de când particip la această competiție”, ne-a precizat comisarul șef Tomiță Lazăr, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Vrancea. 
 La competiția de la Cluj-Napoca a participat și locotenent colonel Vasile Isticioaia, ofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea. Acesta s-a luptat pentru un loc pe podium la aruncarea greutății chiar cu șeful mascaților din cadrul IPJ Vrancea. Și anul acesta, ca și în 2013, a avut câștig de cauză, clasându-se pe locul III. Locotenent colonel Isticioaia a obținut și o medalie de aur cu echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. 
 Åži reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au cu ce se mândri. Plutonierul adjutant Petrea Hristea s-a întors de la Cluj cu medalia de aur. El a participat la proba de 1.500 metri pistă și a fost cel mai bun, așa cum a fost și anul trecut, la Constanța. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?