Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Proiect pentru dezvoltarea handbalului masculin la LPS Focşani


În urmă cu doi ani și jumătate, în cadrul Liceului cu Program Sportiv Focșani a fost demarat un proiect privitor la handbalul și minihandbalului masculin, joc care a adus nume de prestigiu și jucători care au evoluat la nivcel național și internațional. 
Proiectul prezentat și pornit, apoi susținut, îi aparține profesorului și antrenorului emerit Lucian Tucan. „Am reușit ca până în prezent să înființăm două grupe, la categoria juniori IV și o echipă de minihandbal băieți, care au participat la multe competiții. Sportivii au arătat deja multă dorință, curaj și ambiție, atât la antrenamente, cât și la partidele de verificare disputate. Putem spune că alături ne stau părinții copiilor înscriși, prin susținere la ședințele de antrenament și nu numai. Unul din obiectivele noastre este promovarea pe scena handbalului românesc a cât mai mulți copii, formarea la toate categoriile de vârstă de echipe care seă reprezente cu succesul orașul și județul nostru”, a spus antrenorul Ionel Vasile, de la Liceul cu Program Sportiv Focșani. 
De formarea, selecția și pregătirea copiiilor se ocupă profesorul Ionel Vasile, alături de Marius Partene, partea medicală fiind asigurată de Cosmin Cîrlan. Pentru cei care vor să fie alături de ceilalți tineri handbaliști, pentru a găsi un mod plăcut de a face sport și mișcare, pentru a avea o educație deosebită, Liceul cu Program Sportiv din Focșani face selecție în rândul copiilor în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, de la ora 17.30, la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Focșani. 
Categoriile de vârstă încep cu copii (băieți) născuți în anii 2002, 2003, 2004, 2006 și 2006. „Vă așteptăm alături de noi în dorința de a oferit și altceva copiilor”, a fost mesajul transmis de profesorul Ionel Vasile. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?