Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Micii şahişti, angrenaţi în competiţii


Primăria Focșani și clubul CSM 2007 Focșani au organizat mai multe activități sportive, printre aceastea fându-se și Cupa 1 iunie, desfășurată pe trei turnee, după vârsta și valoarea participanților. Pentru cei mai mici șahiști, copii născuți după 31 decembrie 2006, a fost organizat Turneul A, unde pe primele trei locuri s-au clasat Mihail Sebastian Potlog, Alexandru Åžtefan Voicu și Åžtefan Moldoveanu, toți de la cercul de șah din Grădinița cu program normal nr. 6 din Focșani. 
Pentru ceilalți copii născuți în anul 2006 și înainte de acest an, au fost organizate ale două turnee, B și C la Sala Polivalentă din Focșani, unde cei mai mulți copii au fost de la cercul de șah de la Åžcoala Gimnazială Nicolae Iorga din Focșani. Turneul B, podiumul a fost format din Florin Alexandru, Mihai Muraru și George Andrei Jinga, iar la turneul C, podiumul a fost ocupat de Andrei Cucoaneș, Daniel Toader și Ionuț Căpățînă. S-au mai remarcat la toate cele trei turnee, Mihaela Raluca Mihălceanu (care a intrat și în posesia diplomei pentru locul I fete), Alexandru Mihai Dană, Simone Lupu, Åžtefan Sebastian Ciobanu, Marius Alexandru Paris, George Stefanos Bușilă, Alexandru Andrei Cotîrlan. 
Primăria Focșani a oferit tuturor participanților diplome și pachete de dulciuri. Organizarea și arbitrajul celor trei turnee au fost asigurate de Aurelian Grigore, Mihai Strîmbu, Anton Soare, Doina Popovici, Adrieana Soare, Lenunța Potlog, precum și de cei mai buni juniori mari ai județului: Elena Toma, Andreea Toma, Bianca Banciu, Cătălin Pătrașcu și Cosmin Vasiliu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?