Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Pregătire gratuită pentru Bacalaureat


Proiectul „Să ne pregătim de BAC! Program inovator de formare a competențelor-cheie pentru promovarea examenului de bacalaureat” va fi lansat joi, în sala de festivități a Colegiului Național „Unirea” din Focșani. În cadrul proiectului, elevii din anii terminali de liceu se vor bucura de pregătire gratuită la matematică și limba română, în vederea creșterii promovării în cadrul examenului de Bacalaureat. În total, vor fi pregătiți 4.100 de elevi din județele Vrancea și Ialomița. 
Beneficiarul proiectului este Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea, iar parteneri sunt Inspectoratul Åžcolar Județean Ialomița – partener 1 și Federația Națională a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar – partener 2. Managerul de proiect este Vasilica Zaharia, inspector școlar general. 
Proiectul este finanțat prin Fondul Social European în cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară nr. 1: „Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere”, Domeniul major de intervenție: 1.1: Acces la educație și formare profesională inițială de calitate.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?