Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Liderii tinerilor din regiunea S-E se întâlnesc la Focșani


Tinerii din regiunea de sud-est a României sunt invitați la Focșani, unde astăzi se deschid lucrările Conferinței inter-regionale CRE S-E, cu tema „CNE mai aproape de tine”. Vor participa câte 3 reprezentanți din fiecare județ al regiunii Sud-Est, 10 membri ai Biroului Executiv al Consiliului Național al Elevilor, 13 membri ai Consiliilor Elevilor, un membru al Biroului de Presă din cadrul Consiliului Național al Elevilor și un reprezentant al seniorilor Consiliului Național al Elevilor.
În cadrul acestei întâlniri, se vor pune bazele unor module de formare pentru elevii ce vor să se implice în structură, dar  și pentru consilierii educativi, respectiv coordonatorii Consiliilor Școlare ale Elevilor. Modulele pentru elevi vor fi de 4 ore, pentru cei care iau contact pentru prima dată cu această structură, și de 8 ore pentru cei care au parcurs deja primul modul. Alte 16 ore sunt pentru cei ce vor să se implice cu adevărat în structură și vor să fie bine informați. De asemenea, cel pentru consilierii educativi va fi tot 16 ore. 
Astăzi, liderii tinerilor din regiunea de Sud – Est se vor cunoaște, iar lucrările efective vor debuta mâine, deschiderea oficială având loc la ora 9.30, în sala mică a Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia”. Va fi organizat un atelier de lucru structurat pe trei părți, iar duminică, în ultima zi a conferinței, se vor trage concluzii cu privire la subiectele dezbătute și va avea loc festivitatea de închidere.  
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?