Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

DIICOT Vrancea ar putea rămâne cu un singur procuror


Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vrancea ar putea rămâne cu un singur procuror. Procurorul Constantin Rusu a formulat cerere de încetare a activității în cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea. Acesta vrea să revină la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. Solicitarea sa va fi luată în discuție pe data de 28 mai, de reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), secția de procurori. 
 Tot pe data de 28 mai, alți trei procurori vrânceni vor afla dacă le-au fost aprobate ori nu cererile de transfer. Este vorba despre procurorul Ana Maria Pană, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, care a solicitat transferul la unul dintre parchetele de pe lângă judecătoriile sectoarelor 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 din București. Cerere de transfer a formulat din nou și procurorul Livia Moleanu, tot de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani. Aceasta a solicitat transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin. 
 Tot pe data de 28 mai, se va lua în discuție și cererea de transfer a procurorului Mihai Cristian Lupu, care vrea să plece de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, județul Galați. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?