Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Karateka de la CS Unirea Focşani, de 11 ori pe podium


Sportivii de la secția de karate a Clubului Sportiv Unirea Focșani, coordonați de sensei Aurel Giurgea, au înregistrat rezultate foarte bune la Cupa României SKDUN pentru copii, cadeți și juniori, competiție desfășurată în Sala Apollo din capitală. 
Cei 600 de sportivi din țară și-au disputat medaliile, dar și locurile pentru Campionatul Mondial din luna octombrie, care este programat în Polonia. „Au fost rezultate deosebite pentru sportivii clubului Unirea Focșani, care au fost obținute în urma unui program de antrenament bine pus la punct și în urma căruia s-au văzut și rezultatele pe care le așteptam. Fără excepție, sunt sportivi foarte buni, care promit mult în viitor. Merită felicitați atât ei, cât și părinții lor care îi susțin și sunt alături de ei. Pentru sportivii clubului va urma Campionatul Național de copii programat pe 31 mai la Brașov, apoi vom pregăti cum se cuvine perioada competițională din toamna acestui an”, ne-a declarat sensei Aurel Giurgea, antrenor la clubul sportiv Unirea Focșani. 
Medaliile obținute de sportivii de la CS Unirea Focșani:
– Iulia Colibă – locul I la kata și locul I la kumite, Teodora Strompl – locul II la kumite, Cosmin Neagu – locul I la kata, locul II la kumite și locul II la kumite Open, Roberto Dumitrache – locul I la kumite Open, Ionuț Iordache – locul II la kumite, Bogdan Meteleanu – locul I la kata, Iulian Trestianu – locul II la kumite și locul III la kata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?