Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un adult și doi copii au bătut un bărbat din Nănești


Un adult și doi copii au băgat în spital un bărbat din Nănești. Adultul a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe, iar în cazul copiilor s-a dat clasare întrucât au doar 13 ani. 
 Fapta a fost comisă pe data de 25.10.2013, la Nănești. Partea vătămată participa la o înmormântare, moment în care a fost sunată de o persoană necunoscută, care i-a spus că are să-i comunice ceva urgent. Întrucât nu a putut pleca, partea vătămată i-a spus necunoscutului să o sune mai târziu, lucru care s-a și întâmplat.
Victima se afla la locuința părinților săi în momentul în care a fost sunată din nou, fiind chemată până la poartă. Era trecut de ora 22.00 când partea vătămată a ieșit în fața porții părinților săi. Din senin, bărbatul a fost lovit cu o scândură. A căzut, fiind lovit în continuare cu pumnii și picioarele de Valentin Dănuț S., de 20 de ani, și cei doi minori, ambii în vârstă de 13 ani. După altercație, cei trei agresori s-au făcut nevăzuți, iar victima a ajuns la spital, având nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, după cum se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Ulterior, după verificări, s-a stabilit cine au fost persoanele, care l-au bătut pe bărbat. 
Audiat fiind, Valentin Dănuț S. a recunoscut altercația, dar a avut o cu totul altă variantă. El a afirmat că, anterior, a lucrat la partea vătămată, iar aceasta nu i-ar fi dat banii pentru munca prestată. A susținut că la data respectivă s-a întâlnit cu partea vătămată, căreia i-a propus să bea o bere împreună. A adăugat că nu el a fost cel care  a pornit scandalul, ci chiar partea vătămată, care i-a fi transmis că dacă vrea să se bată, îl așteaptă în zona unei balastiere. În acest caz a fost audiată și persoana care ar fi făcut-o pe poștașul, iar aceasta a negat că partea vătămată i-ar fi transmis ceva inculpatului. 
 Minorii implicați în scandal au recunoscut și ei comiterea faptei. În cazul lor s-a dat clasare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?