Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Spitalul Județean, verificat de Corpul de Control al Ministerului Sănătății


Spitalul Județean de Urgență Focșani este verificat, zilele acestea, de membrii corpului de control al Ministerului Sănătății (MS). Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții unității medicale, inspectorii verifică dacă unitatea a respectat recomandările făcute în urma auditului intern realizat în vara anului trecut de MS. „Corpul de Control al Ministerului Sănătății verifică, în această perioadă, dacă au fost respectate recomandările făcute în urma auditului intern realizat anul trecut. Este un control tematic al Ministerului Sănătății”, ne-a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean. Din Corpul de Control al MS fac parte patru persoane, respectiv șeful delegației, un economist, un medic și un expert în achiziții. 
Potrivit unor surse, controlul vizează și modul în care unitatea a acumulat arierate pe parcursul anului trecut. În prezent, datoriile Spitalului Județean de Urgență Focșani depășesc 7 milioane de lei.
Reamintim că în perioada 15 iulie-15 august 2013, o comisie din cadrul Ministerului Sănătății a verificat Spitalul Județean de Urgență Focșani, Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni și Spitalul din Vidra, controlul vizând modul de desfășurare a achizițiilor publice, execuția bugetului, dar și modul de acordare a serviciilor medicale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?