Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

DECO STAR primul supermarket de decoraţiuni interioare şi exterioare. DECO STAR pentru cei care vor calitate, pentru cei care vor să cumpere dintr-un singur loc!


La DECO STAR găsiți tot ce vă trebuie pentru casa dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse la cele mai bune prețuri!
DECO STAR vine în întâmpinarea  clienților cu o gamă  variată  de GRESIE ÅžI FAIANŢĂ, OBIECTE SANITARE: seturi de baie, lavoare, vas wc, rezervoare wc, capace wc și bideuri, căzi de baie, cabine de duș, cadițe de duș, accesorii de baie, mobilier de baie, oglinzi de baie, etc.  
O GAMÄ‚ LARGÄ‚ DE PARCHET: Parchetul  comercializat de DECO STAR se diferențiază printr-o calitate minuțios controlată, având un raport calitate/preț în avantajul clientului. Parchetul este disponibil într-o gamă largă de decoruri. Oferta cuprinde o gamă diversificată de plinte parchet, profile de trecere și izolator parchet.
Ne propunem să aducem în casa dumneavoastră o nouă dimensiune a confortului și eleganței, exprimate prin design și materiale de cea mai bună calitate. Designul este elementul esențial în amenajarea unui cămin. Pentru a ne îmbunătăți pe zi ce trece serviciile, avem un personal calificat în magazine, pentru a oferi clienților cele mai bune variante în alegerea modelelor, design și trend.
NOU! OFERIM SOLUÅ¢II PENTRU AMENAJÄ‚RI ÅžI DESIGN
Realizăm proiecte 3D personalizate și gratuite, pentru amenajarea încăperilor dumneavoastră cu produsele noastre ceramice.
VINO LA DECO STAR SÄ‚-Å¢I VEZI BAIA ÎN 3 D! Cumpără  gresie și faianță, iar noi vă  punem la dispoziție designer-ul!
Facebook:Deco Star
e-mail: stardeco@ymail.com
Adresa: Åžos. Vrancei, 21, Focșani, Vrancea,
Tel:0237/238.424; 0730 080 577
Program:  L-V 8.00-19.00
S-D 8.00-14.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?