Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Tânără din Jariștea, judecată deoarece a bătut un bărbat


O  tânără de 28 de ani, din comuna Jariștea, a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Alina Lavinia D. i-a aplicat o corecție unui bărbat, care ar fi înjurat-o. Fapta a fost comisă pe data de 29 septembrie anul trecut, după cum reiese din rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.  
Partea vătămată a mers în vizită la niște amici, unde se mai aflau două persoane. Au existat mici neînțelegeri, iar femeia trimisă în judecată a început să-i vorbească urât inculpatului și apoi să-l lovească cu pumnii și picioarele. Nu s-a oprit aici. Tânăra a ieșit din încăpere, a luat o piatră pe care a aruncat-o înspre partea vătămată. A nimerit-o pe aceasta direct în ochi, iar leziunile provocate au fost foarte serioase, întrucât victima a avut nevoie de 50-55 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. 
 Audiată fiind, „karatista” a recunoscut comiterea faptei, spunând că a fost provocată, în sensul că partea vătămată a fost cea care a înjurat-o prima dată și apoi ar fi și lovit-o. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?