Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

UPDATE! Coliziune între o motocicletă și un autoturism la Lepșa

Un accident rutier a avut loc astăzi (sâmbătă) pe DN 2 D, pe raza comunei Tulnici, sat Lepșa. Potrivit informațiilor, în acest eveniment rutier au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Martorii spun că bărbatul care conducea motocicleta a fost rănit.

La fața locului a a ajuns o ambulanță SMURD.

UPDATE!

(…) în cursul zilei de azi (sâmbătă-n.r.) în jurul orei 13:20 paramedicii din cadrul Stației de Pompieri Vidra au acordat primul ajutor calificat unei victime rezultată în urma unui accident rutier produs pe DN 2 D (sat Lepșa), în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă. Victima a fost preluată și transportată la UPU Focșani.

ISU Vrancea

UPDATE!

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 13.20, un bărbat de 41 de ani, din Brașov, conducând o motocicletă pe direcția Lepsa – Tulnici, s-a ciocnit frontal cu un autoturism Chevrolet Cruiser, condus de un bărbat de 44 de ani, din Brăila, care ieșea dintr-un refugiu de pe marginea drumului, situat într-o curbă deosebit de periculoasă. A rezultat rănirea motociclistului, care a suferit fractură deschisă membru inferior drept.

Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Vidra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?