Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Focşănenilor nu le prieşte Braşovul


Juniorii B ai LPS Focșani au fost întrecuți cu 7-1 (3-1) de cei ai FC Brașov în meciul pe care l-au susținut în deplasare în etapa de palmares a Campionatului Național la fotbal. Gazdele au deschis scorul, oaspeții au egalat și au risipit două ocazii de gol, după care, până la pauză, brașovenii au făcut 3-1. 
În partea a doua a întâlnirii, focșănenii au căzut complet și au mai primit patru goluri. Se pare că elevii antrenorilor Alin Samoilă și Puiu Oprișan au epuizat cam devreme acumulările fizice din cantonamentul de iarnă, de la Gheorgheni și pe cele din perioada ulterioară. Altfel nu se explică diferența de scor și de prestație de la 2-0 pentru LPS pe teren propriu cu puțină vreme în urmă la 1-7 de astăzi. O altă explicație ar fi posibilă, dar în cheie anecdotică: focșănenilor nu le priește Brașovul, unde și juniorii A au pierdut recent cu 6-0. 
Dar, tot la Brașov, ambele echipe ale LPS Focșani au făcut instrucție cu CSS Brașovia și Corona. Duminică, 18 mai, LPS Focșani va încheia participarea în etapa de palmares, odată cu meciul cu Dinamo Onești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?